TENTOONSTELLING EN ACTIVITEITEN

TENTOONSTELLING

Familieportret

HET IDEALE NAAKT

t/m 26 november 2023


Voor het eerst zullen de unieke academietekeningen van Paul Tétar van Elven worden geëxposeerd.

Paul bezocht de Kunstacademie in Amsterdam en Den Haag en tekende daar veel naar (mannelijk) model.

De uitgebreide collectietekeningen uit zijn studiejaren geeft een haarscherp beeld van de kunstopleiding in de eerste helftvan de 19de eeuw. Een unieke verzameling, omdat het de denkbeelden uit die tijd reflecteert.


Lees HIER meer over alle activiteiten tijdens de tentoonstelling.

ACTIVITEITEN

KIND LAAT RESULTAAT KINDERWORKSHOP ZIEN

Kinderworkshops

"Bij Tetar op Zolder"


Op het ogenblik zijn er geen kinderworkshops. Tijdens de herfstvakantie zullen er in samenwerking met Cultuurbarbaren activiteiten plaatsvinden. T.z.t. volgt meer informatie op deze website. 

EDUCATIE

ZELF VERF MAKEN

Leerlingenbezoek


Kom met uw leerlingen op bezoek bij de kunstenaar Paul Tetar en ervaar hoe het leven was in de negentiende eeuw. Leerlingen tot en met 18 jaar hebben gratis toegang. U kunt ons zelfstandig bezoeken, een reguliere rondleiding boeken of een museumles volgen. In alle gevallen is van tevoren reserveren verplicht.
Het huis en collectie vormen de basis van een uitgebreid educatief aanbod. Wilt u meer informatie, download dan onze digitale brochure. En wilt u een programma op maat, neem contact met ons op.


In het kader van DE VALSE VERMEER  worden scholen uit Delft uitgenodigd om deel te nemen aan een gratis museumles over het thema "Vervalsen of kopiëren".