TENTOONSTELLING EN ACTIVITEITEN

TENTOONSTELLING

Familieportret

GOED GEKLEED

t/m 25 mei 2024


In de collectie van Paul Tétar van Elven valt een kleine subcategorie op: een aantal japonnen, jakjes en rokken uit de 18de en 19de eeuw. 


Dertig jaar geleden werd de verzameling voor het laatst getoond. Nu is het hoog tijd om de kleding uit de kast te halen. De kostuums worden geëxposeerd in samenhang met sieraden, waaiers en andere textilia uit eigen collectie.

ACTIVITEITEN

KIND LAAT RESULTAAT KINDERWORKSHOP ZIEN

Kinderworkshops

"Bij Tetar op Zolder"


Regelmatig vinden er op de zolder van het museum kinderworkshops plaats.


In het kader van de tentoonstelling GOED GEKLEED zijn er in de schoolvakanties twee workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar: op zondag 18 februari en 28 april. Beide van 14.00 - 16.00 uur.

Eerst wordt de tentoonstelling met poppen van vrouwen en kinderen in 19e eeuwse kleding bekeken. Daarna kunnen de kinderen een collage maken.

Kosten € 5,- per kind.

EDUCATIE

ZELF VERF MAKEN

Leerlingenbezoek


Kom met uw leerlingen op bezoek bij de kunstenaar Paul Tetar en ervaar hoe het leven was in de negentiende eeuw. Leerlingen tot en met 18 jaar hebben gratis toegang. U kunt ons zelfstandig bezoeken, een reguliere rondleiding boeken of een museumles volgen. In alle gevallen is van tevoren reserveren verplicht.
Het huis en collectie vormen de basis van een uitgebreid educatief aanbod. Wilt u meer informatie, download dan onze digitale brochure. En wilt u een programma op maat, neem contact met ons op.