TENTOONSTELLING EN ACTIVITEITEN

TENTOONSTELLING

ZELFPORTRET THERESE

KINDERSPEL!

t/m 27 november


De tentoonstelling Kinderspel! sluit aan op de tientallen Delfts blauwe tegeltjes langs de spltrap naar de zolder van het museum. 

 

Kinderspelletjes waren een geliefd onderwerp op Delfts blauwe tegeltjes. Op de meeste tegeltjes zie je kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. Veel spelletjes worden nog steeds gespeeld, zoals knikkeren, schaatsen, steltlopen, schommelen en touwtjespringen. Maar wilt u meer weten over hoepelen, koten, negenkuilen of tiepelen, kom dan naar ons museum.

Lees hier meer over alle activiteiten tijdens de tentoonstelling.

ACTIVITEITEN

KIND LAAT RESULTAAT KINDERWORKSHOP ZIEN

Kinderworkshops

"Bij Tetar op Zolder"


Elke eerste zondag van de maand kun je zelf ervaren hoe het is om kunstenaar te zijn! Tussen 14.00 en 16.00 uur is er op de museumzolder van Museum Paul Tetar van Elven een creatieve workshop. Dit jaar staan de workshops in het teken van de tentoonstelling FAMILIEPORTRET.


Voor meer informatie en aanmelden zie HIER.


De toegang is € 5,-. Maximum aantal kinderen (van 6 tot 12 jaar) is 8. 

EDUCATIE

ZELF VERF MAKEN

Leerlingenbezoek


Kom met uw leerlingen op bezoek bij de kunstenaar Paul Tetar en ervaar hoe het leven was in de negentiende eeuw. Leerlingen tot en met 18 jaar hebben gratis toegang. U kunt ons zelfstandig bezoeken, een reguliere rondleiding boeken of een museumles volgen. In alle gevallen is van tevoren reserveren verplicht.
Het huis en collectie vormen de basis van een uitgebreid educatief aanbod. Wilt u meer informatie, download dan onze digitale brochure. En wilt u een programma op maat, neem contact met ons op.