SPECIALE ACTIVITEIT

De Thérèse Schwartze tentoonstelling is verlengd t/m 8 mei!

THÉRÈSE SCHWARTZE

SPECIALE RONDLEIDINGEN

COLLAGE SCHILDERIJEN THERESE

De Amsterdamse schilderes Thérèse Schwartze (1851-1918) was tijdens haar leven een gevierd portrettiste die een groot talent en technische vaardigheid koppelde aan een buitengewoon zakelijk inzicht. Ze was enorm vooruitstrevend voor haar tijd en wist met haar charmes belangrijke opdrachtgevers te werven, waaronder het Nederlandse koningshuis. Zij wist als geen ander hoe ze zaken moest doen en werd met haar portretten in houtskool, olieverf en pastel enorm populair.


Museum Paul Tetar van Elven opent het museum voor speciale rondleidingen, waarbij u onder leiding van een museummedewerker uitgebreid de tentoonstelling kunt bezichtigen. De rondleidingen vinden plaats op vrijdagmiddag en beginnen om 15.00 uur. 

U betaalt € 10,- per rondleiding. Dit bedrag is exclusief de entree voor het museum ad € 9,50. Museumjaarkaart en andere kortingskaarten zijn geldig (zie Bezoekersinformatie). Bent u donateur? Vul in het formulier hieronder uw code in.


U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. Uw aanmelding is definitief zodra u een bevestiging hebt ontvangen. In deze bevestiging vindt u onder andere informatie over de betaling.


Het is ook mogelijk om een speciaal arrangement te boeken ad € 25,-.  


AANMELDEN RONDLEIDING

 
 
 
22 april 15.00 uur (nog 3 personen)
 
 
 
 
Deze website
De Verwondering
Museumjaarkaart
Margriet
Avro-Bode
Delft op Zondag
Instagram
De Telegraaf
 
 
Ja
Nee